Bu konuyu açıp açmamakta tereddüt ettim. Önce forum yöneticileriyle irtibata geçmem gerekirdi belkide. Aflarına sığınıyorum.

Güzel fotoğraflarımız var daha iyilerini de yapabiliriz. Hatta bu hobiden daha da keyif alabiliriz.

Forumumuzda bir yarışma düzenlendi. Birçok arkadaşımız fotoğraflarıyla katıldı. çok ta güzel neticeler çıktı ortaya.

Ben diyorum ki bunu bir adım daha ileriye götürelim. Elimizi taşın altına koyalım.

Kamuya yararlı bir kurum yada dernek yararına (Lösev SHCEK Eğitim gönüllüleri derneği vs gibi) bir sergi ve müzayede düzenleyelim.

1)Organizasyon için bir ekip kuralım.

2)Yararına organizasyon yapacağımız kurumun temasına uygun olarak fotoğraf çekip toplayalım. Bir seçici kurulumuz değerlendirmeleri yapsın

3)Organizasyon için İBB'nin desteğini alarak üstgeçit afişlerinin hazırlanması ve sergi salonunun temini konusunda bize sponsor olmasını sağlayalım.

4) Köklü bir Fotoğraf Stüdyosunun sponsor olmasını sağlayarak baskı işini yaptıralım.

5) Kısa film konusunda tecrubeli arkadaşlarımız birkaç örnek fotoğraf kolajı içeren ve projeyi tanıtan bir reklam filmi hazırlasınlar.

6) Yararına organizasyon yapılacak kurum TRT ve diğer medya organlarıyla görüşmeler yaparak organizasyonun ücretsiz reklamının yapılmasını sağlayalım

7) Serginin son günü yapılacak müzayede için ünlü bir ismin gönüllü olmasını sağlayalım.

8) Beyaz Show BKM mutfak gibi programların desteğini alalım.

9) Küçük bağış yapmak isteyen ziyaretçiler için sergi salonuna portatif bir baskı makinesi kurarak küçük ebatta fotoğraflarımızı satalım.

Hem toplum için bişeyler yapmış olalım, hem CanonTURK olarak sesimizi duyuralım, Hem fotoğraf hobisine ilgiyi arttıralım.

Ne dersiniz.???