CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Toplam 68 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

  1. #1
    tunapala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Fotografci vs...

    Status
    Offline
    İsim
    Aydin Tuna Palabiyikoglu
    Makina:
    Elde avucta kalmadi ne bulursam onu artik...
    Üyelik tarihi
    07.July.2010
    Nereden
    Los Angeles, CA
    Mesajlar
    4,592

    Standart

    @YavuzAkbulut
    Aynen oyle yapiyorlar.
    Tabii burada ornek videoda etkileyiciligi arttiran etken goruntu yacaslatilirken bulutlarin hizlandirilmasi (Hatta belki de sanal olarak goruntuye hic ortada yokken eklenmesi) olmus.
    60fps nin 1/100 oraninda yavaslatarakkullanilmis olmasi yani her karenin 100 kez kullanildigi anlamina gelirki ayni kare goruntude ortalama 3sn kalmasi gerekir. Filmde bu kadar yavaslatilmis bir hareket ben gormedim. en yavaslatilmis hareket noktasi 3sn civari suruyor filmde. 30fps ile gosterildigi varsayilirsa daha cok 1/30 civari bir yavaslatma kullanilmis gibi. Tabiiki 1/100 kullanildigi yerde vardir ama ben genelinden bahsediyorum ozellikle atlama sahnelerinden.

    Halen bu islerle ugrasan ve bilgisi daha taze bir arkadasim varsa yanlislarimi duzeltir zaten.










    Konu tunapala tarafından (03.April.2011 Saat 12:16 ) değiştirilmiştir.

    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

    Yazdiklarim tecrubelerime dayanir. Siz ayni tecrubeyi paylasmak zorunda degilsiniz.

  • #2
    YavuzAkbulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    CanonTurk Erzurum
    Makina:
    500D
    Üyelik tarihi
    17.November.2010
    Nereden
    Erzurum
    Mesajlar
    229

    Standart

    hemen plugini indirdim deniyorum bu bambaşka birşey buna da çalışmak lazım.after effect'te zaman ayarları ile de görüntü ağırlaştırılabiliyor, sanıyorum bu plugin ağırlaştırıyor ama kesik kesik atlamasını önlüyor yani kısaca araları dolduruyor.

    ikinci olarak keyleme olduğu çok yüksek ihtimal. çünkü hem bulut hızları ortama uymuyor hem de arkadaş zıplarken arkasına yazılar yazılıyor. bunlar aynı görüntü ile de olur ama çok zahmetli olur bence.











  • Bu Konu için Etiketler

    Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •