CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

  1. #1
    armanthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CT İstanbul Anadolu Yakası Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Güçlü Çetinkol
    Makina:
    6D, 500, A2E,
    Üyelik tarihi
    22.September.2009
    Nereden
    İstanbul - Üsküdar
    Mesajlar
    538

    Standart Satılık Tamron 17-50 2.8

    Her gün karar değiştirip bir satayım bir satmayayım dediğim objektifimi sonunda (en azından birkaç günlüğüne) satmaya karar vermiş bulunuyorum.

    Tam Modeli 17-50 SP AF XR LD Di II gibi bişeydir.
    VC (titreşim önleyici) YOKTUR, 1. versiyon olan modeldendir.

    Herhangi bir problemi mevcut değildir, özellikle bu objektiflerde zaman zaman görülen back/front focus problemi mevcut değildir. Ben bizzat focus test chart ile denedim ve sorunsuz olduğunu gördüm, isteyene test sonuçları da gönderilir. İçinde az miktarda toz parçacıkları mevcut olup, çekime etkisi yoktur, zaten bu tozlar 70-200 objektifimden dahi daha azdır. Kozmetikten anlamam, gayet temiz kullanılmıştır, vuruğu kırığı mevcut değildir, sürekli çantada muhafaza edilmiştir. Cam kısımlarda çizik vs. yoktur, bu konuda titizimdir.

    Satma sebebim, yerine 28-75 olanından almak içindir. Bu sebeple Tamron 28-75 f: 2,8 modeli ile görerek takas yapabilirim (tabii böyle bir takası kim yapar orası da tartışılır)

    İstanbul içi satış düşünüyorum, kargo ile uğraşmak istemem, ayrıca güvenmem de kargo şirketlerine, mağduriyet olmasın sonra. Elden deneyerek alınması tercih sebebidir.

    Ofisim Kadıköyde Altıyolda, evim Üsküdar'da.

    Objektif aldığım gibi, Parasoley, ön ve arka orjinal kapak Kenko marka 67mm UV filtre ile beraber satılıktır. Kutusu garantisi ya da herhangi bir evrakı yoktur. Fiyatı 500 TL olup, pazarlıksızdır. (Pazarlıkla 500'e inmek için 550 TL yazmıyorum, son fiyattır.)

    Fotoğraftan izlenebilecek herhangi bir ayırt edici özelliği ya da durumu olmadığını düşündüğüm için fotoğraf eklemedim, istenirse temin ederim.










    Konu armanthor tarafından (23.March.2011 Saat 13:04 ) değiştirilmiştir.

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •