Merhaba arkadaşlar,
Bu sene 18 Mart'ta Çanakkale'de Kızılay olarak ulusal çapta bir organizasyon düzenliyoruz.Bu proje (250.000 Cana Hayat Verin) tamamen İstanbul Kızılay Gençlik Kolları olarak bize ait.Çanakkale'de yapılacak etkinlikler için fotoğraf ve video çekebilecek arkadaşlara ihtiyacımız var Benim de aklıma hemen CanonTurk geldi.Gönül isterdi ki 5 kişi gibi bir sınır koymayalım ; ama yol,yemek ve konaklama ihtiyaçlarınızın tamamı sponsorlarca karşılanacağı için sınırlama kondu bu konuda.

Organizasyondan bahsedecek olursak 17 mart gecesi 81 ilden çağırdığımız üniversite öğrencileri orada olacaklar.Aynı gece bir çok etkinlik düzenlenecek (tiyatro,mehteran takımı vb...) Başbakanımız 18 Mart sabahı organizasyonumuza katılarak kan verme işleminin startını verecek.Gün içinde yapılacak etkinliklerden sonra 18 mart akşamı program sonra erecek.

Organizasyonun amacı 18 Mart haftasında şehitlerimizin anısına dikkati çekmek ve bu vesileyle Kızılay'ın kan ihtiyacına katkıda bulunmaktır.

Sizinle ilgili olan kısım ;

-Organizasyonda yeme-içme giderleriniz tarafımızdan karşılanacaktır.
-Ulaşım tamamen organizasyon sponsoruna aittir.
-Konuklarımız Kızılay çadırlarında ağırlanacaktır.(Tüm Konuklar)
-Seçilecek CanonTurk üyeleri tercihen İstanbul'da olmalıdır.Çünkü bizim kontrolümüzdeki otobüsler İstanbuldan kalkacaktır.

Kafanızda soru işareti bırakmamak adına tüm bu giderlerin sponsorlar tarafından karşılanacağını belirtmek isterim.

Daha detaylı bilgiyi, gelmesi kesinleşen arkadaşlarla paylaşacağım.

Teşekkürler.