CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

  1. #1
    aycaturkmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çaylak Üye

    Status
    Offline
    İsim
    Ayça Türkmen
    Makina:
    Canon Eos 550D
    Üyelik tarihi
    15.February.2011
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    4

    Standart Canon Eos 550D

    Merhabalar, aranıza daha yeni katıldım. Ve bu ilk başlığım. Birşeyler araştırırken canonturk'e rastladım. Oldukça da beğendim, üyelerin birbirine çok yardımcı olduğunu, paylaşımın diğer sitelere göre daha kontrollü, üyeler arasında geçen dialogların daha dikkatlı kurulduğunu gördüm. Sizden fikir alma ve birşeyler paylaşma isteği duydum.
    İlk önce sorumu yöneltiyim, uzun süredir fotoğrafa karşı bir ilgim olmasına rağmen kendime fotoğraf konusunda zaman ayıramadım, içimde hep bir ukte kaldı anlayacağınız : ) Ama uzun bir süreden sonra bu zamanı buldum. Ve ilk fotoğraf makinemi almaya karar verdim. Seçimimde Canon Eos 550D yönünde oldu, fakat makineyi almadan önce uzun bir araştırmadan geçmesi taraftarıyım. Sizce Canon Eos 550D alınca pişman olurmuyum, yoksa her konuda yeterlimidir? Eksikleri nelerdir? Ve fotoğraf makinesi için bütçem 1800-1900 civarındadır. Hangi lens'i önerirsiniz? Hayyam'a gittiğimde Odak,Babataş,Klas ve Mikro'yu gezdim. Açıkcası Mikro dışında bütün dükkanlardan da memnun kaldım. Açıkcası kafam karışık. Önerilerinizi bekliyorum.

    Bu arada ilk başlığım olduğundan konuyu tam nereye açacağımı kestiremedim fakat yanlış olduğunu simdi farkettim tavsiye bölümüne taşırsanız sevinirim.










    Konu aycaturkmen tarafından (15.February.2011 Saat 15:50 ) değiştirilmiştir.

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •