Arkadaşlar her geçen gün CanonTURK ailesi olarak birbirimizi daha yakından tanıyıp arkadaşlıklar kurmaya başlıyoruz. Çoğu zaman gülerek eğlenerek konuşup, eğlenceli şekilde tartışmalar yaratabiliyoruz hatta bu sırada öğretici bile oluyoruz. Fakat daha da ileri götürüp bunu video ile somutlaştırmaya ne dersiniz?

Şimdi, sizlere önerim daha önce Film Fabrikası forumunda gördüğüm ve içinde bulunmak için çok iç geçirdiğim bir projeyi CanonTURK'e uyarlamamız. Buradaki her üyenin kendine has cevap verme usülleri, tartışma üslupları, fotoğraf tarzları, konuşma jargonları v.b. özellikleri var, özel bir çaba sarfedilmemiş olsa da herkes birbirinin özelliklerini üç aşağı beş yukarı anlamaya başladı.

Örneğin; tunapala'nın uzun ve dolu açıklamalar yazıp alıntı yapmaması @ kullanması "Saygılarımla" ile bitirmesi, babaluga'nın ağır konuşması çok taş atması, Salleen'in son dönemde video konusunda atağa kalkması, sacalli'nin eBay üzerindeki inanılmaz hakimiyeti ve kargo trafiği, iceveberg'in ara ara msn gibi ikili kısa diyaloglara girmesi gibi pek çok güzel, keyifli ve komik detay var. Bunların toplanıp güzel bir kısa film tarzında derleme video yapılması taraftarıyım.

Aşağıda, bahsettiğim forumun farklı yıllarda yapmış olduğu 2 adet örnek videosu mevcut. Aklımda olan tarz videodaki ile birebir aynı, sizin de akıllarınızda eminim fikirler canlanacaktır.

http://www.youtube.com/watch?v=VEDdI7TWwzk


Evet ne diyorsunuz?