Öncelikle şunu belirteyim. Ben ekipman hakkında çok az bilgisi olan bir adamım. Fotoğraf hakkında da çok az bilgisi olan bir adamım. İkisini de çok iyi bilmek isterim, ama tercihim öncelikle fotoğraftan yana.

Forumda çok fazla vakit geçirmiyorum diye dediklerimi pek ciddiye almayabilirsiniz ama ben forumda bu kadar fazla ekipman konuşulmasından sıkılmışım, onu farkettim. Facebook bile 'Fotoğraf hakkında bir şeyler yaz' derken canonturk'te fotoğraf değerlendirmesi, bilgilendirmesi ve paylaşımının niye bu kadar az olduğunu ve ekipmana niye bu kadar fazla değer verildiğini anlamış değilim. Çok fazla ekipman konuşulunca kendimi çok profesyonel bir ortamda hissediyorum. Ama öyle değil ne yazık ki. Forumu eskiden olduğu gibi daha fazla fotoğraf konuşmaya davet ediyorum. Bilmem bana katılan var mıdır?

Ek: Az önce foruma fotoğraf yüklemeye çalıştım, moderatör tarafından reddedildi, fotoğrafımın boyutu büyükmüş ( bu teknik bişr şey halledilebilir) ve önceki fotoğrafıma yorum yapılmamış. Kötü bari deyin.