Selamlar,

Herkesin bildigi gibi sitenin bir pazar yerine donmemesi ve sadece birsey satmak icin kayit olanlarin onune gecmek icin 10 mesaj kurali uygulanmakta.

Sahsen bunun cok etkili olmadigini hatta sitede anlamsiz bir mesaj kalablagini yarattigini dusunuyorum.

Ager alinik satilik bolumundeki ilanlari inceler iseniz sadece 11 mesajla acilmis bir kac ilan gorebileceginiz gibi bircok kullanici da 20 mesajin altinda katilim gostermis. (Mesajlarin bir kismi da actigi satilik basligina cevap vermek icin)

Bu arakdaslar alinmasin ama kota doldurmak icin atilan Elinize saglik, paylasim icin sagol varol, Isigin bol olsun mesajlari pek bir anlamsiz.

Bu kadar cok bilginin paylasildigi bir forumda sadee tesekkur mesajlari ile bu kotanin doldurulmasinin cok kolay oldugu dusunulerek bir degisiklik yapilmasini onermek istiyorum.

Mesaj kotasi malesef bir cozum degil. siz 50 mesaj kota koyarsaniz arkadaslar 50 tesekkur mesaji atacaktir. Bu durumda en azindan anlamsiz mesajlari tamamen engellemek icin;

A) Mesaj kotasini tamamen kaldirmak.

B) Mesaj kotasi yerine sure kotasi koymak cunku satis hizli yapilmasi gereken islemdir. sadece al sat yapacak arkadaslar dolayisi ile atiyorum ilan vermeden 30 gun beklemek istemeyeceklerdir.

C) Satilik ilanlarinin modaretor denetimi ile yapilmasi. Bu durumda moderator uyenin gecmisine, katilimina ve katildigi konulara bakarak ilanin sitede gosterilip gosterilmeyecegine karar verir. Sadece tesekkur eden uyeye tesekkur eder baska sefere der.

Bu konular sadece bir oneri. teknik alt yapi olarak uygulanabilirliklerini bilemiyorum. Ancak bu konunun cozulmesi gerektigini dusunuyorum.

Saygiyla