SAHİBİNDEN İLANI : Sony Fs700 4K Slow Motion Kamera- full Aksesurlı - Tertemiz - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 254668165

İLETİŞİM : 0545 429 32 12

Sony Fs700 4K kameramı full aksesuarlı eksiksiz bir şekilde satıyorum. Ürünlerimde kılcak çizik dahi bulunmamaktadır. Toplamında 2 Saat 47 dakika çekim yapılmıştır. Yanında monitör ve Adaptörde verilecektir. Tüm kutu aksesuarı ile verilecektir. Satış Amacım Alexa Mini Kameraya Kaynak yaratmak içindir. Ürünü Elden görüp test edip alabilirsiniz. Kredi kartıyla almak için sitenin sağladığı gerekli komisyonu karşılarsanız, taksitli alabilirsiniz. Gerekli tüm fotoğrafları olabildiğinde çekmeye çalıştım. Fotoğraflardanda anlayabileceğiniz üzere aşırı temizdir. Yanında SD Kart ne yazıkki vermeyeceğim. Herşey Full paketindedir.

İstenilirse daha detaylı fotoğraf gönderilir. Gönlüm Gelip bakmanızdan yana... Ciddi Alıcılara Bir miktar indirim yapabilirim. Ama niyeti sadece arayıp sormak isteyen olursa çay içebilirim :)

* Atomos monitörün yanında SSD Kartı verilecektir.



  1. Sony Fs700 4K Kamera(body) ( Sıfırı 25 Bin Lira )
  2. Movcam Fs700 Cage Ring ( Sıfırı 1800 Dolar )
  3. LA-EA2 Adaptör ( Amount lens takılmasını Sağlıyor, Canon İçin Farklı Adaötör Alınmalı ) ( Sıfırı 1100 Dolar )
  4. Atomos Samurai Blade 5" SDI HD Monitör ( Sıfırı 1200 Dolar )
  5. Lowepro Çanta - ( sıfırı 490 Dolar )


* Belirtilen fiyatlar türkiye fiyatıdır! faturaları mevcuttur.



Bu Şekilde kamerayı ve aksesuarları görebilirsiniz. Fotoğraf ürüne aittir. Fotoğrafta görünen lens fiyata dahil değildir. Diğer fotoğraflar için lütfen ilana bakınız.