fiyat 2850tl
araştırın fiyat düştü bu fiyata bu lensi bulamasınız....
tripod baglantısı sadece 200tl
iletişim 0537 220 31 03
satlık temiz kulanılmış canon ef 70-300mm f/4-5.6l is usm lens +Tripod Mount Ring
çok memnundum ihtiyacım olmadıgından satıyorum elden denenip teslim edilecek......



Yüksek performanslı telefoto zoom lens

Detaylı Özellikler
Yüksek performanslı telefoto zoom lens

70-300mm odak uzaklığıyla, EF 70-300mm f4-5,6L IS USM olağanüstü bir görüntü kalitesi sunan, kompakt ve çok yönlü bir telefoto zoom lenstir. Vahşi yaşam ve spor fotoğrafçıları için ideal olmasının yanı sıra, fotoğraf gazeteciliği ve portreler için de idealdir.
L serisi kalitesi

L serisi, Canon'un özenle tasarlanan EF optiklerinin en iyisini temsil eden, en üst profesyonel lens grubudur. L serisi lensler, üstün performansla eşsiz kullanımı birleştirmektedir ve toz ve neme karşı son derece dayanıklıdır.
4 kademeli Görüntü Sabitleyici
Lensin özel odak uzaklığı aralığı için tasarlanan 4 kademeli optik Görüntü Sabitleyici, elde çekim sırasında veya düşük enstantane hızlarında oluşabilen görüntü bulanıklığını engellemeye yarar. Otomatik pan algılama özelliği, hareket eden objeleri takip etmekte etkin bir performans sergiler ve lens IS sistemini temel aldığı için, kadrajlama sırasında sonuçlar vizörden görülebilir.
İki UD elemanı
Kromatik sapma, iki UD lensinin ilave edilmesiyle neredeyse ortadan kaldırılır, böylece optimum görüntü kalitesi ve keskinlik sağlanır.
Yaratıcı arka plan bulanıklığı
EF 70-300mm f4-5,6L IS USM üzerindeki 8 kanatlı dairesel diyafram, arka planda güzel bir bulanıklık hissi yaratarak objelerinizin dramatik etkilerle göz önüne çıkmasını sağlar.
Hızlı, sessiz otomatik odaklama