CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #1
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Serdar Aysu
    Makina:
    Canaon 6d - 17-40mm f4, 50mm f1.8 Olympus Om-D-Em-5
    Üyelik tarihi
    12.January.2011
    Nereden
    istanbul
    Mesajlar
    27

    Standart Olympus OM-D-EM-5 Takaslı

    Merhaba,

    Uzun süre önce foruma katılmama rağmen, niyeyse pek forum içerisinde aktif değildim, nedeninin bilmiyorum ama üşengeçlik diyelim Yakın dönemde canontürk üzerinden bulduğum Hakan Karlı dan aldığım Canon 6d ve 17-40 ile tekrardan canon gövdelere geri dönüş yapmış bulunmaktayım. Bu sebepledir ki zamanında uğruna 60D ve tüm setimi sattığım Olympus gövde ve aksesurları satışa çıkarma kararı aldım. Gönül isterdiki her iki gövdede bende kalsın lakin çok mümkün değil gibi durmakta.

    İlanı buraya koymamdaki amaç satacağım ürünle birlikte gelen parayı objektife yatırmak. Tersini düşünen olursa güzel bir alış veriş olur diye düşünmekteyim Kabaca almayı planladığım objektifler önem sırasına göre şu şekilde;

    Canon 24-105
    Canon 100m Macro
    Canon 70-200 f4 IS

    Lensin durumna ve adetine göre takas + para (alma yada verme) olarak düzenleriz. Sahibindendeki ilanı da silinme ihtimaline karşı buraya koymaktayım.

    Her keze iyi günler dilerim

    Fiyat sitede olduğu gibi 2200 tl dir.

    İlan Linki ve Açıklaması
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...74280403/detay









    "
    Bu ilanı incelemeye geldiyseniz zaten ürünü biliyorsunuzdur, işi fotoğraf olmayanın pek bakacağı bir ürün değil neticede o sebeple anlatmayacağım uzun uzun
    Ürün son derece temizdir,İstanbul satrunden alınmıştır (taksitleri yeni bitti yeminle ilk sahibiyim anlayacağınız , zaten bu kadar sağlam duran bir gövdeye zarar vermiş birini bulursanız almayın o ürünü, tahmin ettiğinizden daha sağlam yamulmuş olabilir ürün Ürünü İstanbul içi elden alabilirsiniz, avrupa, asya yakaları benim için uygundur (Avrupada yaşayıp Asyada çalışıyorum) Peki neler geliyor paketin içerisinde;

    12-50 Kit lens : Genelde kit lensler pek sevilmez ama Stevehuff'ın bu lens hallında incelemesini okumanızı tavsiye ederim (link verirdim de üşendiğimden değil sistem siliyor ondan veremiyorum) , gerçi kendisi orada abartıp leica lenslerle kıyaslıyor ama bir fikir verecektir. Bence tek kusuru gövdeye oranla ince ve uzun olması, ama çiddi hafif bir lens. Üzerinde tek bir kusur yoktur, (zaten farkettiyseniz lens kapağı bile naylonlu hala) UV filtre ile birlikte verilecektir.

    Olymusun stok flashı, neredeyse hiç kullanılmadı, hatta resimlerde bile yok unutmuşum o derece yani. Ama kılıfı flan herşeyi tam.

    Orjinal pil harici 2 adet yan sanayi pil. Battery grip almayı hiç düşünmedim, neticede bu sisteme geçmemdeki amaç ufak olmasıydı, kameraya ekstra bir ağırlık takmak pek mantıklı gelmedi bana, pil taşımak daha akıllıca gibi duruyordu.

    Bir adet 50mm f1.8 Olympus manuel focus lens : Eski olmpus lenslerinin kalitesine diyecek bir şey yok zaten

    Bu lensi göveye takabilme için m4/3 dönüştürücü de verilecektir.

    BW ND 110 (1000x) Coated (10 Stop) 52mm ND filtre ; bu listeye nereden dahil oldu derseniz eğer uzun hikaye elimdeki diğer tüm lensleri sattıktan sonra bu filtreyi 12-50mm ile kullanırım diye tutmuştum, ama pek vakit olmadı doğrusu. Kendisinin güzel tarafı şu hem 12-50mm hem de 9-18 ile kullanılabilmesi ileride sisteme eklemeyi düşünüyorsanız eğer güzel bir tamamlayıcı olabilir.

    Bunun yanında, fotğrafta görülen bileklik kablosu, orjinal boyun askısı ve orjinal olmayan ve fotoğrafta da olmayan işlemeli çok daha rahat bez boyun askısı hediye edilecektir.
    İsteyen olursa eğer 250TL daha ekleyip bu segmentteki makineler için çok güzel durun think tank retrospective 5 çantayı da alabilir. O da son derece temizdir.

    not: Ürünün shutter sayısı sorulacaksa eğer net bir şey bilmiyorum ama toplam resimlerime baktığımda 3255 adet olduğunu görmekteyim. Yarısını silmiş olsam (ki silmem ama) 7000-8000 arası diye bilirim.

    ödeme ile ilgili not: elden alıcam ama get olsun diyenlere birşeyler yapılır, orta yolda buluşulur, bilginize.
    "










    Konu dreamstone tarafından (19.August.2014 Saat 10:16 ) değiştirilmiştir. Sebep: Satıldı

  • #2
    karlih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    hakan karlı
    Makina:
    Canon
    Üyelik tarihi
    26.April.2012
    Nereden
    İstanbul
    Yaş
    51
    Mesajlar
    357

    Standart

    Serdar beyle 6D+17-40 lensimin satışında tanıştık, güvenilir ve dürüst bir kullanıcıdır.
    hayırlı satışlar.










    Pentax K-x, K-r, Nikon D7000, Canon 5D MKII, The Winner is...Canon 6D, Fuji X-T1

  • #3
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Serdar Aysu
    Makina:
    Canaon 6d - 17-40mm f4, 50mm f1.8 Olympus Om-D-Em-5
    Üyelik tarihi
    12.January.2011
    Nereden
    istanbul
    Mesajlar
    27

    Standart

    ürün satılmıştır.











  • Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •