sıfır olarak aldığım ve 2 ay kullanıp eşime devir ettiğim telefonum eşimede Discovery almamızdan sonra kutusuna kaldırılarak boşa çıkmıştı. Telefonumu satınca Geçici olarak kullanayım kartımı taktım. symbian Belle güncellemesini yaptım ve2 haftadır kullanıyorum.

Whatsapp, Twitter, Facebook, Mailler çevirim için push şekilde aktif olarak çalışmakta. arayüz eskiye nazaran gayet başarılı. Android veya ios la tabiki kıyaslanamaz ancak piyasasına göre gayet başarılı bir telefon.
Çalışmayan kırık, çıkık vs. hiç bir yeri ve aksamı yoktur.
Kamerası 8mp
GPS map vs. her bir ıvır zıvır var.
Ekran Hanım çantasına maruz kalmasına rağmen köşelere yakın 1-2 kılcal çizik haricinde gayet başarılı.

krom çerçeve ve alu arka kapakta kılcal çizikler mevcut. fotoğraflarını tepeden ışık yansıtarak çizikler çok belirgin olacak şekilde (ne olduğu belli olsun diye) çektim. Normalde göze batan bir çiziği yoktur. Daha derli toplu ve temizini bulamazsınız.
Satış sebebim; İnterrnet bankacılığı kullanıyorum çok sık ve Vakıfbank cep şifre olması lazım androidte ve iosta var. Şuan cepşifre olmadığından PC den bile giriş yapamıyorum
Kutusu, faturası , şarj aleti vs. herşeyi tamdır. evde 2-3 tane nokia kulaklık var hangisi buna aittir bilmiyorum birini elbet gönderirim

fiyat:250TL dir

Takasa çok sıcak bakmasamda ucuz makinelerle olur; 350D , K110D gibi