SHUTTER SAYISI 9 BİN KÜSÜRDEDİR.ÜRÜN KOZMETİK OLARAK 10 ÜZERİNDEN 10 ALIR.SIFIRI KADAR TEMİZDİR.FAZLA KULLANILMADI.SATMA SEBEBİ ARABAMI DEĞİŞTİRMEMDEN DOLAYI NAKİT GEREKTİĞİNDEN YOKSA KESİNLİKLE SATMAM BU MAKİNEYİ.EKRANINDA KESİNLİKLE ÇİZİK YOKTUR FİLM İLE KULLANILMAKTADIR
GARANTİSİ DEVAM ETMEKTE OLUP FATURASI BULUNMAKTADIR.
ALICIYA YANINDA HEDİYE EDİLEN HAFIZA KARTI VE ÇANTAYI VERECEĞİM

TAKAS KESİNLİKLE YOKTUR..CİDDİ ALICILAR TELEFON İLE ULAŞABİLİR

Fiyat : 7.000 TL

Alper Adar

507 582 97 35



21,1 Megapiksel çözünürlükte, tam kare CMOS sensör

Yaratıcı çekimlerde en iyi sonuçlar için EOS 5D Mark II tam kare CMOS sensör (36 mm x 24 mm) içerir. Kırpma veya büyütme etkileri olmadan, büyük ve parlak vizörle gerçek geniş açılı deneyimin keyfini çıkarın. Yeniden tasarlanan pikseller paraziti en alt düzeyde tutarken, 21,1 Megapiksel çözünürlük lider fotoğraf ajanslarının aradıkları standartları aşar.
DIGIC 4

Canon DIGIC 4, üstün renk üretimi ve hafif ton değişimlerini aktarmak için EOS 5D Mark II'nin görüntü sensörüyle birlikte çalışır. DIGIC 4, aynı zamanda anlık başlangıç süreleri, Canlı Görüş modunda Yüz Tespiti AF ve ek HD film kaydı sağlar.
Yüksek ISO

Düşük ışık koşullarında elde çekim için EOS 5D Mark II 6400'e kadar ISO hızlarına çıkar. Flaş kullanmak istemediğiniz karanlık sahnelerde, bu özellik ISO 25600 gibi inanılmaz bir hıza çıkarılabilir.
Full HD film kaydı

EOS 5D Mark II, olağanüstü fotoğraf çekme kapasitelerini Tam HD (1080) video kaydıyla tamamlar. Kullanıcılar fotoğraf çekme becerisini kaybetmeden hafıza kartına video çekebilirler. HDMI bağlantısı, çekimleri ve fotoğrafları HDTV'de Yüksek Çözünürlüklü oynatmaya olanak verir.
3,0" Yüksek Çözünürlüklü LCD

3,0" Clear View LCD 920.000 nokta çözünürlük, geniş görüş açısı ve dual parlama azaltma kaplamaları içerir ve böylece çok çeşitli koşullarda ultra ayrıntılı görüntü inceleme olanağı sağlar. Canlı Görüş LCD'de gerçek zamanlı görüntüler gösterir ve üç tür otomatik odak sunar: Hızlı AF, Canlı AF ve karede tespit edilen yüzlere kilitlenen Yüz Tespiti Canlı AF.
En çok saniyede 3,9 kare

EOS 5D Mark II saniyede 3,9 kare hızında sürekli çekim yapar. JPEG dosyalarını UDMA karta çekerken, maksimum seri çekim yalnızca kart kapasitesiyle sınırlıdır.
9 noktalı AF + 6 Yardımcı AF noktası

Canon'un 9 seçilebilir nokta ve 6 Yardımcı AF noktası kullanan AF sistemi, hassas otomatik odaklamayı garantiler.
EOS Entegre Toz Temizleme Sistemi

Canon'un yerleşik toz önleme sistemi görüntüleri toz etkilerine karşı korumak için üç yol sunar: kamera içindeki toz oluşumunu azaltma; kamera içi sensör temizleme mekanizması; inatçı toz lekelerini Digital Photo Professional yazılımıyla (birlikte verilir) kaldırmak üzere işaretleme becerisi.
Dayanıklı, kompakt tasarım

Magnezyum alaşımlı yapı, çevre koruma ve 150.000 basışlı perde dayanıklılığı sayesinde EOS 5D Mark II hem dışarıda hem de stüdyoda kullanıma eşit ölçüde uygundur.
Özellikler
21,1 MP tam kare CMOS sensör
DIGIC 4 işlemci
ISO aralığı 25600'e genişletilebilir
Tam HD (1080, 30 kare/sn) film kaydı
Canlı Görüş ile yüksek çözünürlüklü 3,0” VGA LCD
Kart kapasitesiyle sınırlı 3,9 kare/sn JPEG çekimi
9 noktalı AF + 6 Yardımcı AF noktası
Magnezyum alaşımlı gövde