CT İstanbul Anadolu Yakası Üyesi
Status
Offline
saitalierisek Nickli Üyeden Alıntı
ASLA '' lütfen ilan baltalamak gibi bir hitapla bana çemkirmeyiniz '' elimde silver black ve white versiyonları mevcut kullanıyorum da ... makul fiyatlar doğrultusunda bulduğum takdirde tabiiki alıyorum time slice için... ve Ytczm kardeşim Gopro3 BE ve Gopro3 BE+ arasındaki farkı en incesine kadar bildiğimi eğer eksik bildiğin yada öğrenmek istediğin bir detay var ise buradan public bir şekilde sorabilir ve bende cevap verebilirim.
Örnek bir ilan paylaşıyorum...
Go pro hero 3 black edıtıon - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 150715693
Hocam iyi hoş da. Artık tadı kaçmaya başladı.
Siz Gopro 3+ 'ın ne olduğunu biliyorsanız. Nasıl olur da, Bunun makinesinde 3'ün yanında yazdığını, Kutusunda yazdığını bilemezsiniz ben onu anlamadım?
Ilan baltalamak değilse, eğer değilse, asla değilse, neden hala "Gopro 3 BE" ilanı paylaşıyorsunuz? Başlığı bile "Gopro 3"
Aşağıda soru işareti koyduğum yerden dolayı diyorsanız, sakın kaçırmayın alın bu GoPro3+ makineyi. Böylesi kaçmaz 
İşte ilandaki detaylar.

Canon FTb QL / Canon FD 50mm f1.8 / Canon FL 85mm f1.8 /vs...
+ Canon 6D / Canon 600d / Canon 24-105mm f4L / Canon 50mm f1.8 II / Sigma 15mm f2.8 Fish-eye
+ Btwin Rockrider 8.1 Bisiklet