CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Toplam 1 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 1 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #1
    dgncsk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Coşku A.
    Makina:
    Pentax KS 1
    Üyelik tarihi
    21.May.2012
    Nereden
    Ankara
    Yaş
    44
    Mesajlar
    1,360

    Thumbs up Tele manuel lensler. ANKARA - m42 ve C/Y

    Artık kullanmadığım 300 mm 5.6 diyafram, oldukça temiz, içi tozsuz ve vuruksuz optiklere sahip, oldukça temiz durumdaki aynalı lensimi satıyorum. Küçük hafif ve kolayca taşınabilecek boyutlarda. Netlemesi biraz zor olsa da tutturunca benzerlerinden keskin bir lens. İstenirse m42 ye çevrilmiş halde satabilirim. Bu ahlde C/Y-eos adaptörüne ihtiyacınız olur. iç büyük aynada küçük bir bölümde buğulanma gördüm açılırsa silinebilir, fark edilebilen olumsuz etkisini görmedim şu ana kadar. Her iki durumuda belirttim. Çok uygun fiyat. Prime fiyatına 300 mm teleobjektif.



    Fotoğrafta adapte edilmiş m42 yi görüyorsunuz. normal hali parlak bayonetli C/Y dir. istenirse NEX-CY adaptörü temin ederim. 40 tl dir.




    ------------------------
    Cosinon 100 500 MC zoom f5.6

    Diğer lens ise benim m42 ye adapte ettiğim ve SONY DSLR de bile sonsuza netleyebilecek şekilde kullandığım 100-500mm aralığında çalışan Cosina markalı zoom lenstir. Epey keskin bir lens. Oldukça temizdir. Kullanıma bağlı ufak tefek izler olabilir. m42 adaptöre ihtiyacınız olur. arka bayonetin görünüşü farikasyon kadar iyi değil ancak lens çok düzgündür belirtmekte fayda görüyorum. - 500 mm uzaklığında tripoda mutlaka ihtiyaç duyar yada güneşin altında çekim yapmanız gerekir. 100-400 aralığında çok fazla CA problemi göstermez ve bu onu iyi bir kuş gözlem lensi yapıyor. Görece uygun fiyata alınabilecek iyi bir zoom lens.

    400 TL






    [img]










    Konu dgncsk tarafından (17.December.2013 Saat 14:35 ) değiştirilmiştir.
    Hayatta En Hakiki Mürşit, İlimdir, Fendir.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •