Ahmet Bak kardeşim, Seni ütmek etmek gibi bir gayem yok. Lensi ne bilirim nede hayatım görmüşlüğüm bile yoktur.
Özel mesajların burda paylaşımı yasak biliyoruz bunu o yüzden bukadar rahat tavırlardasın farkındayım.
Bu işi bilen insanlardan MF lensler hakkında destek istemek öneri beklemek amaçlı özel mesajlarla görüştüğüm doğrudur. Bu konuda yazdığım mesajdan farklı kime ne yazmışım bir zahmet onuda paylaşıverde utandır Beni.
Özelden ve burdan dedikodu yapmak gıybet etmekle suçladığın insanı tanımadan ne olduğunu kim oluğunu nasıl bir kimse olduğunu bilmeden iyi cesaret valla bukadar geniş geniş konuşmak. Birgün sağlam kayaya toslarsın dikkat et!
Ben MF lenslerle çekilmiş konusundada yazdım özelden de yazdım lensi almak istediğimi, adaptör için konuda açtığımı söyledim ve senden fotoğraf bekledim yinede lensi bir görmek için.
Burda lensi övüklerinde şu mesajı yazdın konuya;
Bende aynı konuya hemen yarım saat sonrasında bunu yazdım;
sonrada bana Ben deneyim bunu olmazsa haftaya dönerim sana dedin dedin. tamam haber bekliyorum yazdım.
bir hafta sonra ne oldu diye sorduğumda 100Tl az demişim 150TL yaptım fiyatı dedin.
Alış-veriş anlayışımız farklı olabilir dedim. Lens senin istediğin gibi davran dedim. ama Bana hareketlerin ters geldi ve rahatsız etti buda benim düşüncem sen karışma dedim.
Neymiş efendim "Söz" yazmamış "söz" vermemiş.
Nerden çattım senin gibi adama Hey allahım ya...