Selam Arkadaşlar,
Kısa bir süreliğine iş icabıyla amerikaya gidiyorum, eğer istediğiniz ürünler olursa getirebilirim. Fakat bu mesajı ticari amaçla yazmıyorum, bende Türkiye'de yaşayan bir son kullanıcıyım ve buranın koşullarını iyi biliyorum..

İstediğiniz ürünü almadan önce önlem olarak (maalesef daha önceki tecrübelerimden) istenilen ürün hakkındaki kararınızın değişebilme ihtimaline karşı aynı ürünü başka bir (veya daha fazla) kullanıcı tarafından da alınması istenmiş olması benim için olmazsa olmaz.. (sürekli seyahat ettiğimden dolayı etrafımdaki insanlar sürekli gittiğim yerlerden birşeyler ister ve istanbula dönünce fikirleri değişen, almaktan vazgeçen ya da istediği ürünü artık beğenmeyenler vs vs.. sonuç ürün elimde kalır..)

Sitenin formatına uyar mı bilmiyorum, sonuçta bir satış sitesinde değiliz.. Ama bende tüccar değilim, sizin işinizi görürken bende 3-5 kar elde ederim hem de sitedeki arkadaşların işi görülmüş olur.. zaten kalkıpta 15-20 tane ürün getiremem, taş çatlasa 2 makina 3-5 tane de lens getirebilirim..

Umarım yanlış anlaşılmam..
Herkese iyi forumlar..