Başlıkta belirttiğim gibi set halinde istiyorum

İki tane alınacaktır.
Yani iki tane flaş ayağı + 2 tane flash bracket + iki tane soft şemsiye.

Şemsiyenin olması şart değil. Olmasa da olur. Olacaksa da temiz olursa ve şemsiyenin kendine ait plastik kabı olursa iyi olur. min 80cm çap

Ayaklar min. 2.00metre olmalı. En uygun fiyatlı olanları da o kadar zaten. Taşıma çantaları olsun ayrı ayrı ikisinin de.

Flash bracketlerin vidaları sağlam ve şemsiyelerin demirlerini çok fazla deforma etmeyecek şekilde olmasını tercih ediyorum. marka olması gerekmez. normal tek flaşı tutacak şekilde olsun ve bağlantı noktaları sağlam olsun yeter.



Ne için kullanılacaktır diyebilirsiniz. Ürün çekimi için kullanacağım. Işığın yayılmasını istediğim için soft şemsiye istiyorum. O yüzden box veya başka bir şey önermeyin. Bir ihtimal gümüş şemsiye işimi görür. Olabilir yani. Ayakların aşırı yük tutmayacağını varsayarak en uygun ama temiz olmasını tercih ediyorum. Stüdyo ortamında kullanılacak. Dışarı çıkarsa da şemsiyeyle kullanamayacağım. Flaşları düşürmek istemem. Yani kapalı alanda kullanılacak bu ekipmanlar. Güzel havalarda asistanla ya da yardımcıyla portre de çekebilirim tabi.

Özellikle belirteyim. İki tane ama fiyatı uygun olmalı. Ne kadar uygun onu zaman gösterir. Tekliflerinizi bekliyorum. Lütfen özelden yazmayın. Mesaj kutun dolu vs ya da neden cevap yazmıyor denmesin.
Bu başlığın altında satış başlığı açılmasın ama ben kabul etmezsem teklifinizi ve bunu başka birsi görüp uygun fiyatlı görürse alma-satma mevzularını yapabilirsiniz.

Ben ara ara güncelleyeceğim.