CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Toplam 134 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

  1. #1
    bohemiantirad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Moderatör

    Status
    Offline
    İsim
    Onur Şahin
    Makina:
    Canon EOS 5D Mark II, Olympus OM-D E-M5
    Üyelik tarihi
    28.November.2011
    Nereden
    Antalya
    Yaş
    46
    Mesajlar
    1,897

    Standart

    Aspet "yasakçı zihniyete sahip" forum yöneticileri olarak belki dışarıdaki hayatta adam gibi direnen ya da memuriyet yapan yakınlarımızla ilgiliydik açıklamalara geciktiğimiz zamanlarda. Aynı anda hem değişik başlıklarda hem chat-boxta işi birbirine hakarete vardıran üyelerin akıp giden mesajlarını yanıtlama ve maalesef kilitlenen başlıkların gerekçelerini yazabilecek imkan bulamadık.

    Arada silinen mesajlarda, banlanan üyelerden ne galiz hakaretler, ne bayağı atışmalar pinpon topu gibi gidip geliyordu birbirlerine. Önlem alırken gayet insani vaziyette aksadığımız, gerekçe, ikaz yetiştiremediğimiz noktada birbirine "kırmızılı kadına dalan polis gibi" dalan üyeler göze batmıyor direkt biz yiyoruz "yasakçı zihniyet" damgasını.

    Bu yazdıklarına ancak teessüf edebilirim. Kurallar binlerce aktif üyenin selameti düşünülerek (hoşumuza gitmese de) ve en az 50 defa anlatıldığı sebeplerle tartışmaya açık değil.

    Yine de forumu düşünen biri olduğundan, toplum olarak en doğru yahut en suistimal edilen hak arama yöntemleriyle çalkalandığımız şu günlerde yazdıklarına bir istisna tanıyıp bunları yazıyorum. Emin olun ki silinen başlıklara da ilk fırsatta silinme gerekçeleri yazılacaktır. Kimseye garez yapacak bir egomuz, padişahlık sevdamız yok. Başbakanın psikolojisinde değiliz hiçbirimiz ondan emin olabilirsin. Fakat insanız. kaygılıyız. Bir yandan kendi hayatlarımızdaki ekmek kavgamız, bir yanda ülkemizde olanlar ve en yakınlarımızın fiilen hangi tarafta yer alırsa alsın muhatap oldukları şiddet yahut riskler beklediğin hassasiyeti es geçmemize neden olmuş olabilir.

    Anlayacağını umuyorum. İşte bu başlığın kapatılma gerekçesi de bunlar olacaktır başlık vakti gelip de kapandığında. Elbette diğer yöneticiler de daha doğru gerekçelerini paylaşabilir başlık kapatılırken. Hepimiz için zorunluluk olan, sebepleri teferruatlandırılmış kuralları okuyunuz. Yeni kural önerilerinizi hatta foruma dair anayasa taslağı gibi bir metni (hakikaten) iletirseniz kendi adıma söz veriyoırum faydalanmaya çalışacağımız için. Umarım zaman ayırırsın.

    Bazı siyasiler gibi davranmayacağım. Kurallar çok açık olmasına binaen yaşanan gecikmeye ve toplumca çok muhtaç olduğumuz hoşgörü ihtiyacı gereği şu anda banlanmıyorsun Aspet. Fakat lütfen aynı anlayışı hep birlikte göstermeye çalışalım. Kuralları hiç etmeyelim. Kurallar olmadığında inan ki berbat bir kaos yaşanıyor ve hep beraber çöplüğe çeviriyoruz burayı.

    Selamlar, sevgiler..










    Konu bohemiantirad tarafından (03.June.2013 Saat 22:40 ) değiştirilmiştir.
    "Öğrenmek Benim Mutluluğumdur.." (Orhan Hançerlioğlu)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •