Yahu su ulkede takim tutup suyunu cikartmadan sohbet edebilecek kitle malesef cok azmis. Gidin kahve kosesinde yapin bu tarz konusmalari.

Iki takimda tur atladi tebrikler.

Kalanina gelince.

Hosunuza gitmeyen

UYELERIN BIRBIRINI UYARMASI YASAKTIR

UYELERIN ASGARI DEGIL AZAMI SAYGI UNSURUNU GOZETMESI GEREKIR

Kimseye neyi nasil yazacagini ogretmek sizin isiniz degil. Hakaret iceriyorsa SIKAYET ET butonu var

Biri size uyari getirdi diye padisahin cinsel ureme organlarini sag ve sol tarafina gonderme yapmak da sizin vazifeniz degil ve burada kabul gormez. SIKAYET ET butonunu kullanin.

Ayrica Burasi insanlarin inanci, cinsiyeti, begenileri, fikirleri ve kisisel tum tercihlerinin azami saygi gormesi gerektigi bir ortamdir. Bir toplumun destekledigi bir konuya karsi olabilirsiniz ancak bu o konu hakkinda alcaltici, kucuk dusurucu, dalga gecici ifade hakkini vermez.

bu konu altinda yazan birden fazlayi uzaklastirmakla vakit kaybetmeyecegim. Ancak tekrarinda katmerli olarak uzaklastirilacaksiniz.

Forumdan uzaklasmak isteyen buyursun konuyu uzatsin. Konuyu ozellikle kilitlemiyorum.