CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Like Tree35Likes

Konu: Eylem fotoğrafçılığı ve sorular.

Konulanmış Görüntüleme

  1. #13
    Halil Ibrahim Duran
    Guest

    Standart

    Alıntı izustun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Böyle giderse 1 seneye ekmek kuyruğunda görüşürüz kanunun hangi kitabında hangi maddesinde yazıyor halil birahim bey bana açıklarsanız sevinirim
    4 sene hukuk eğitimi almış olmanız sonrasında uzun süre uygulamış olmanız güzel birşey bunu taktir ederim gelgelelim mütevazilik benim için asıl erdemdir.Keşke bu bilginizi ben herkesten çok biliyorum diyerek değilde verdiğiniz bilgiler ile göstermiş olsa idiniz.
    Ben eylemin hukuki boyutunu ve ekonomik sonuçlarını tartarım. bu elbette ki kanunda yazmaz.

    kusura bakmayın, sizi kıracak bir laf ettiysem cidden özür dilerim.

    konudaki üslübuma gelince, herkesin kendine göre tahammül edemediği şeyler vardır. ben de kanunsuzluğa ve körü körüne bağnazlığa dayanamam. ortada bir suç var, ciddi bir suç! körü körüne inatlaşılan bir suç! hukuk öğrencisisiniz, kanunu bilmemek mazeret değildir: yalnız sokaktaki vatandaşın cahilane işlediği bir suç var!
    çevrenize lütfen rasyonel bir gözle bakın: bilmediği halde kanun ve hukuk ile atıp tutan yok mu?
    kimseye hakaret etmedim, hoş karşılamadığım bir suça karşı da üslubumun sert olması gayet normaldir.

    devletin zirvesi İLK MESAJIMDA YAZDIĞIM ADIMI ATMIŞKEN, eylemin devamı hukuksuzdur. dolayısı ile kamu düzeni için suçun önlenmesi gerekir. dolayısı ile iki tarafta da sertlik başlar.

    BUNLAR ZİNCİRLEME ETKİ.

    nihayi sonucu da ekonomik buhrandır. kanuni boyutun ekonomik sonucudur.










    Konu Halil Ibrahim Duran tarafından (16.June.2013 Saat 12:16 ) değiştirilmiştir.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •