CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Like Tree35Likes

Konu: Eylem fotoğrafçılığı ve sorular.

Hybrid View

  1. #1
    izustun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    iz üstün
    Makina:
    Sony A7sII, Canon 5D MarkII, Leica M6
    Üyelik tarihi
    20.May.2012
    Nereden
    istanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    842

    Standart

    Bahsettiğiniz değimin siyasi anlam içerdiğini değil insanları küçümsemenizi gösterdiğini bu yüzden üslubunuzun hoşuma gitmediğini yazmak istedim.Sizin kaç eyleme katılmışlığınız var benim 500'ü aşkın diyerek bu üslubunuzu devam ettirmişsiniz zaten.
    Ekmek kuyruğunda görüşürüz demeniz bu eylemlerden hoşnut olmadığınızı net bir şekilde gösteriyor ve bunu dile getiriyorsunuz bence bu olayı siyasallaştırmadır.Dikkat ediniz sizinle siyasal anlamda hiçbir polemiğe girmiyorum siyasal polemiğe siz döküyorsunuz.Ekmek kuyruğuna girecek olmamız hiçbir kanun hiçbir yasada yazmıyor maalesef bu sizin duruma bakış açınız.
    Ben orda çekilecek ve gerçek durumu gösterecek fotoğrafların 1 boğazın daha slogan atmasından daha kıymetli olduğunu düşünüyorum bu yüzden canla başla çalışıyorum kendimi kanıtlama isteğimde var zaten.Son olarak lütfen işi polemiğe soklmayalım ben sizin görüş belirtmenizden ve üslübunuzdan hoşlanmadığımı belirttim size karşı hiçbir siyasal yorumda bulunmadım.










    Konu izustun tarafından (16.June.2013 Saat 12:03 ) değiştirilmiştir.
    Sedatyldz23 likes this.
    "ANALOG" SOHBETLER MÜDAVİMİ


  • #2
    Halil Ibrahim Duran
    Guest

    Standart

    Alıntı izustun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ekmek kuyruğunda görüşürüz demeniz bu eylemlerden hoşnut olmadığınızı net bir şekilde gösteriyor ve bunu dile getiriyorsunuz bence bu olayı siyasallaştırmadır.Dikkat ediniz sizinle siyasal anlamda hiçbir polemiğe girmiyorum siyasal polemiğe siz döküyorsunuz.Ekmek kuyruğuna girecek olmamız hiçbir kanun hiçbir yasada yazmıyor maalesef bu sizin duruma bakış açınız.
    Çağın hukuki yorum sormuş;

    4 sene hukuk eğitimi almış ve 10 senedir hukukla haşır neşir olan biri olarak bırakın da kanunu sizden iyi bileyim! buna böbürlenme deyin, artistlik deyin, ne derseniz deyin; bu benim tecrübemin karşılığıdır!

    gel gelelim işi siyasallaştırıyormuşum bahsine:

    son iki güne kadar ben fikir özgürlüğü olduğunu düşünerek farklı bir görüşte olsam da orada bulunulmasını, vatandaş yönetim erkine sesini duyurmak istiyor diyerek, haklı görüyordum. ilk mesajımda yazdığım gelişmelerden sonra bu topluluğun KANUNEN orada bulunması mesnetsizdir, HUKUKA AYKIRIDIR.

    ben kanuna bakarım. kanun perspektifinde de bu eylemden bırakın hoşnutsuzluğu tamamen karşı çıkıyorum, iki gün önceki durumumun tam aksine.

    beni tanıyan arkadaşlarıma sorun. siyaseti ve siyasileri sevmem. siyaset baştan sona yalan dolandır. yalnız görüşüm ne olursa olsun fikir özgürlüğünden yanayım, herkesin hakkını veririm.

    yalnız, dediğim gibi, bu eylem hak ve hukuk sınırlarını aşmıştır, artık SUÇTUR.

    not: DİKKATLE OKUYUN! BEN HALA KANUN KONUŞUYORUM.

    Alıntı DreamTheater Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kanunların içerisinde hastane içerisine tazyikli su ve gaz bombası atmakta var mı abi ?

    Bir eylem söz konusu iken nasıl insanlar birşeyler üretecek ? Ne yapmaları lazım ? Evlerinden vs getirdikleri gıda maddeleri paylaştı insanlar ?

    Atılan gaz bomları nefesi tıkıyor. Dün gece birebir yaşadım. Peki nefes tıkıyorsa nasıl oluyorda öldürme yetisi olmuyor ?

    Kolluk kuvvetlerinin kask numaralarını kapatmaları, numarası olmayan kask kullanması, alen ade kimliği tespit edilmiş sivillerle halka saldırması ? Bunlarda yazıyor mu benim canım abim ?

    Vijdanını kaybetmişcesine tek bir insana acımasızca saldıran 15 polis ki benzeleri dün gecede yaşandı ? Bunlarda yazıyor mu abim ?

    Orada çocukların yaşlıların olduğunu bile bile ALlah ne verdiyse saldırabilirsiniz diye yazıyor mu abim ?

    Üzerinden direk insanların üzerine sıkmayın fişekleri videoları alen ade gördük. İnsanları bişey yapmayacağız diye çağırıp üstlerine sıktılar. Ve daha niceleri. Bunlarda yazıyor mu abim ?

    Dün yüzbinleri saat içinde mahveden polis neden 4 gün önce 100 adamı 3 saatte atamadı oradan. O müdahale güpe gündüz bütün yayın organlarından canlı yayın yapıldıda neden dün edilen müdahale akam saatleri seçildi. Bir kaç tv kanalı verdi ?

    Gaz bombasını eylemcinin üzerine diret sıkan polisin. tam isabet sevincini unutmayacak bu millet.

    Eğer her müdahale kanun içerisindeyse biz bitmişiz...

    Kalanını yüz yüzede tartışırız..
    mustafa yukarıda hepsini özetle yorumladım. müdahale şartları kanunen doğmuştur. suistimal tespit ettiyseniz bunun takibi sosyal ağlar değil adliye sarayıdır. görüntüyü götürün adliyeye, suç duyurusunda bulunun.

    FİKİR ÖZGÜRLÜĞÜNÜ SAVUNAN İNSANLAR FİKİR DİNLEYEMİYORSA (KANUN YAZARKEN SİYASET YAZIYORUM ANLIYORSA) YAZACAK DAHA BİR ŞEY YOK.










    burakc1 and Syncope like this.

  • Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •