Alıntı R. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Beyler hanımlar Ben derdimi anlatamıyorum sanırım.Benim asıl derdim fotoğraf çekmekten utanmak değil.Fotoğraf çekeceğim insanların kadraja bakması.Doğal durmaması.Hemen 'fotoğraf çekiyo beni çekiyor ' moduna girmesi.Şöyle anlatayım madem. İşte tam olarak bu !

Evet içimde bir isteksizlik var bu konuda ama bu kesinlikle korku değil.Sadece birisinin beni habersizce çekip sanal ortamda kullanması hoşuma gitmeyeceği için.. başkasına aynı şekilde davranamıyorum.Ama çıkacak fotoğraflar da yapay olsun istemiyorum.Bir de bence işin teknik yönü itibariyle hala eksik yanlarım var.Nasıl tamamlamalıyım bilmiyorum.Milyon kere okuyorum.Ama bir şeyler eksik.
mesela bu fotoğrafım hiç doğal değil mesela.Bencesi bu.



Daha çok böyle şeyler çekmek istiyorum.
Hacı baya güldürdü beni . Oscarlık performans
Sizin derdiniz dert değil aslında. Çekingenlik yoksa sokağa çıkıp, sokakta epey zaman geçirmeniz gerek. Bu tür kareler yakalamak şans işi diye düşünüyorum. Şöyle demem daha doğru olacak sanırım: o anı yakalamak için doğru zamanda doğru yerde olmak gerekiyor. Bunun için de sokaklarda bolca zaman geçireceksiniz ki şansınız artsın. Gerisi sizin fotoğrafçılık yeteneğinize/bilginize kalıyor. Naçizane görüşlerim bu şekilde.