(Tek mesajda maksimum 25 fotoğraf limitinden dolayı DEVAMI)
UD50'yi ön cephesinden geriye doğru anlatacak olursak, en önde (ön kapağın dış kısmında) fermuarlı bir gözümüz mevcut. Bu göz cep telefonu, pasaport, hafıza kartı gibi malzemeleriniz için düşünülmüş. Cebi açtığınızda aşağıdaki fotoğrafta pasaport ile broşür arasında bir de fermuarlı bir cep mevcut. Bu alanlar harita, şehir rehberi bilet gibi önemli malzemeleriniz için de değerlendirilebilir.
Fermuarlı bu ön gözün hemen arkasında (fermuarlı ön göz aynı zamanda bahsedeceğimiz kısmın kapağı olmakta) bir gövde cebi bulunmakta. Bu cebe cırtcırtlar ve ve bir klipsin koruduğu bir kısımdan ulaşıyoruz.
Bu göze istenirse Ipad yada Netbook gibi bir malzemenizi de koyabilirsiniz.
Bu gözün hemen arkasında yine bir Ipad yada günlük gazetenizin girebileceği büyüklükte fermuarlı bir göz saklanmış.
Bu gözün kapağının heme altında bir fermuar sistemi daha var..
"Yine mi cep...!!!" dediğinizi duyar gibi oluyorum.. Hayır.... Bu fermuar bir körük sistemi için konulmuş.. Gövde hacmi size yetmediğinde; örneğin iki pro gövdeyi aynı anda üzerlerinde birer lens ile çantanıza koymak istediğinizde bu körüğü açıyorsunuz. Ve yaklaşık 1 CF kart boyutunda çantanız daha da derinleşiyor..
UD50'nin gövde ve lens konulan ana kompartumanını geçersek, bir arkada bir laptop gözü bulunuyor.
Bu göze tek seferde 15,4" lik bör laptopu kolaylıkla koyabiliyorsunuz.
Yada eğer daha ufak bir bilgisayar koyacaksanız; örneğin 11" lik bir netbook, o zaman da içerideki sabitleme cırtlarını kullanarak netbookunuzu sabitleyip yan tarafına adaptör mouse gibi aksesuarlarınızı koyabileceğiniz bir alan oluşturabiliyorsunuz.
Notebook gözünün arka tarafında yine gazete, harita vs benzeri malzemelerinizi koyabileceğiniz bir fermuarlı göz daha mevcut.
![]()
Bu gözün arkasında yanı çantanın en arka dış kısmında ise, bu sefer alttan fermuarlı bir cep mevcut. Ancak bu bir cep değil valizinizin çekçek koluna UD50'yi monteleyebilmek için gerekli kanalın ta kendisi..
Bu sayede yolculuklarınız esnasında UD50'nizi sürekli omzunuzda taşımayacaksınız. En azında dağınıklık olmayacak...