CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Toplam 81 adet sonuctan sayfa basi 81 ile 81 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Like Tree13Likes

Konu: 29.10.2012 CANONTURK 29 Ekim Kutlamaları İstanbul Buluşması

Konulanmış Görüntüleme

  1. #1
    ilbey666 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CT Avrupa Yakası Gezi Sorumlusu

    Status
    Offline
    İsim
    İlbey Yağcı
    Makina:
    Canon Eos 5D mk I
    Üyelik tarihi
    10.July.2011
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    2,345

    Thumbs up 29.10.2012 CANONTURK 29 Ekim Kutlamaları İstanbul Buluşması



    Arkadaşlar bilindiği üzere her 29 Ekim'de (iptal olanlar hariç) Boğaziçi Köprüsü'nde havai fişek gösteriler yapılıyor. Bu şahane gösterileri birlikte izlemek, Cumhuriyet'imizin bayramını kutlamak ve tabii ki bu güzel şöleni fotoğraflamak için bir buluşma düşündük. Tarih Pazartesi'ye denk gelse de akşam iş çıkışı birçok arkadaşımızın geleceği saatlerde yapılıyor kutlamalar. Ayrıca 29 Ekim'i de erteleyemeyiz.

    Buluşma yerimiz daha önce yapılan gezide olduğu gibi ÜSKÜDAR TEKEL TÜTÜN BİNASI'nın önündeki park. Erken gelinebilir zira parkta yer kalmıyor. Ben de mümkün olduğunca erken çıkacağım okuldan. Yanında termos getirme ihtimali olan birileri varsa çok güzel olur akşam soğuğunda çok da güzel iyi olur. Benim dersim 15.50'de bitiyor oraya gelişim en geç 5'i bulur. Dileyen dilediği saatte gidip yer kapabilir şölen hava kararınca başlıyor ve insanlar parkı dolduruyor.. En geç 4.30-5 gibi orada olalım hem arkadan gelenlere yer kapalım hem yerimizi sağlama alalım.

    Uzun pozlama çoğunlukta olacağı için mutlaka tripodunuzu getirin. Tripodunuz yoksa tripodu olan birine yancı olun mesela ben şimdiden yancı olarak Caner Başer abimin yanını seçtim Şölen bittikten sonra istenilen bir çay bahçesine geçilip çaylı-kahveli sohbetler edilebilir.

    Not : Geçen seneki gibi herhangi bir şölen iptali söz konusu olursa hep birlikte Kız Kulesi'ni pozlamaya geçeceğiz. Arada zaten çok bi mesafe yok dileyen otobüs dileyen tabanvayla gelebilir. Böyle bir durumda da buluşma yerimiz yine aynı ÜSKÜDAR TEKEL TÜTÜN BİNASI olacaktır. Akşamüstü Kız Kulesi keyfi başka olur bilen bilir..

    Herkes davetlidir, dediğim gibi pozlamaya yetişemedim diye üzülmeyin bir saat aralığımız yok 5'ten şölen bitimine kadar oradayız.

    1)İlbey Yağcı










    Konu Mert Gundogdu tarafından (21.October.2012 Saat 20:57 ) değiştirilmiştir.
    xramm, SlymnYdn, Developer and 1 others like this.
    Referanslar;
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


    Biz 6-7li yaşlarımızda sabahın köründe titreyerek de olsa "varlığım Türk varlığına armağan olsun" derken gayet ciddiydik.

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •