Arkadaşlar 90lardan beri sanal alemde çeşitli platformlarda bulundum. Halen çok köklü ve Türkiye internet yaşamına mâlolmuş çeşitli platformlarda aktif üyeliğim var. İnanın CanonTürk gibisi yok. Buranın potansiyeli bambaşka.

Yukarıda "elimden gelen katkıya hazırım" diyen Alp arkadaşımızla telefonda da olsak maç için gittiğim Dortmund'da konuşmuştuk. Nazik/samimi daveti ve ilgisi gurbette yalnız olmadığımı hissettirmişti. Değerli sahne fotoğrafçısı Serdar Aydın ağabeyimiz, ornitocu doktor Soner Bey (Sabırlı), Side'den komşum meslektaşı (ki CanonTürk sayesinde tanıştık) Atalay Ağabey, Antalya temsilcimiz Emir Gevrek, İstanbul'dan Mustafa Özer, şu an için üyemiz olmasa da yakın zaman sonra tekrar aramızda olacağını tahmin ettiğim/istediğim (inşallah) Mustafa Nazif ağabeyim, adını sayamayacağım onlarca arkadaş bana hep özel bir camianın parçası olduğumu hissettirdi.

Bu sitenin üyeleri olarak öğrenmeye, paylaşmaya devam edeceğiz.

Fikrin kötüsü olmaz. Lütfen hem ilgili başlıklarda hem de yöneticilere (bilhassa konsepti kurgulamak anlamında Mert'e ve Aydın Tuna'ya) düşüncelerinizi yazın. Örneğin Trakuş'taki ve buradaki çok değerli paylaşımlarının yanı sıra keşke Soner Bey; ekipmanı ne olursa olsun CanonTürk'ten kuş severleri bir araziye götürüp deneyimlerini paylaşabilse, yılda bir kez olsun tabiri caizse mihmandarlık ve hocalık edebilse ne güzel olur.

CanonTürk bir ekoldür. Bu ekolde inşallah hepimizin ve yeni gelecek arkadaşların daha fazla/kalıcı katkıları olur. Fotoğraf adına daha fazla bilgi, paylaşım üretilir. Fotoğraf kalitesinin ve fotoğraf sevdasının artmasında yeni projelere hep beraber imza atarız. Bilhassa İstanbul dışındaki CanonTürk ailesinin fertlerinin daha fazla buluşmasını, gezi ve organizasyonlarını bekliyoruz.