Merhabalar,

Gelelim cevaplarlara

3'er aydan yazarlık sistemini geçtim 1'er hafta bile olsa benim adıma problem yok ama dediğim gibi devamlılığı olmuyor. Bu devamlılığı bir tek Kutay sürdürüyordu ama o da zaten CanonTURK bünyesi adına değil kendi paylaşımlarını sağolsun buraya da koyuyordu halen koyuyor.

Foruma zorunlu üyelik yapmayı asla düşünmedik, düşünmüyoruz da. Bizim sorunumuz üye sayısı değil zaten hali hazırda 23.000 kusur üyemiz var. Bizim sıkıntımızı yazan ve aktif kullanıcı yani nitelikli kullanıcıdır. Bu yüzden forumu kapalı foruma çevirmek forumun hayrına değil, zararına olacaktır. Zaten üye olmak isteyenler olabilir.

Diğer konu, forumda siyaset zaten konuşulması yasak, aramızdan ayrılan 3-4 değerli dostumuz konuyu bir şekilde buraya bağlayarak bunun sınırlarını zorlamışlardır. Kendilerine saygım sonsuz fakat bu siteyi ben bile bıraksam site devam edecektir arkadaşlar bunu unutmayın.

Fotoğra eleştiri olayına katılmıyorum, burası bir forum herkes istediği kişiyi belirli kurallar çercevesinde rahatlıkla yorumlayabilir. Kimseye gidipte neden fotoğraf yorumladın diye bir şey sorulmadı.

CanonTURK giriş sayfası kaldırıldı doğrudur, fakat buradaki bilgilerin hepsi kendi siteme taşındı. Hiç biri internet ortamından kaldırılmadı, CanonTURK forumlarında hali hazırda linkleri bulunmakta ve tıklandığı zaman gerekli siteye yönlendiriliyor. Bunun sebebi ise tamamen kişisel fakat burada yazmak istemiyorum, öğrenmek isteyenler bana özelden yazabilir.

Site kurulduğundan beri bu siteye harcadığım mesai saatleriyle ölçülecek bir ölçü birimi olduğunu düşünmüyorum. Fakat bildiğiniz üzere CanonTURK karın doyurmuyor o yüzden hali hazırda çalıştığım için site doğal olarak ikinci plana düştü. Aktif olarak başlıklara cevap yazmaktansa, okumayı tercih ediyorum. Artık bu saatten sonra 650d mi 600d mi gibi bir başlığa benim cevap vermem gereksiz diye düşünüyorum. Son zamanlarda incelemeleri kendi sitem üzerinden yayınlıyorum. Onları da buraya ekliyorum.

Arama bölümünün sıkıntısı bizden kaynaklı değil, vbulletin yazılımından kaynaklı, eğer canonturk'te bir şey aramak istiyorsanız, google'a aşağıdaki gibi yazarsanız istediğiniz başlığa ulaşabilirsiniz.



Saygılarımla