Alıntı seda34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir şey daha diyeceğim. Forumu gezdiğimde üniversite öğrencilerine hiç rast gelemedim. Üniversite öğrencilerini başka fotoğrafçılık forumlarındada göremiyorum. Hiç bir şey araştırmıyorlarmı sormuyorlarmı düşünmüyor değilim.
Merhaba Seda Hanım;Elimden geldigince canonturk gezilerine katılmaya çalışıyorum, katıldıgım istanbul içi ve istanbul dışı gezilerde geziye katılan arkadaşlarımızın %65-70 çivarında bir ortalama oluyor,örnegin aktif çalışma hayatımın yanında bende yüksek lisans ögrencisiyim
Şunada deginmeden geçmemek lazım fotografçılık hobisi çok güzel ve eglenceli bunun yanında güzel bir sosyalleşme aracı,bunu bir tarafa bıraktıgımızda bu hobinin birde maddi tarafı var,kendimden örnek vermek gerekirse kendim şuanda 3. üniversitemi okuyorum. üniversite okumak büyük paralar gerektiriyor. zaten ögrenci bütçeside ortada bu bütçeden para ayırıpta fotograf hobisine başlamak biraz zor oluyor açıkçası.
Seda Hanım sizinde degindiginiz gibi şuanda foruma üye olan 23500 çivarındaki arkadaşımızın ancak belki %15-20 çivarında bir rakam üniversite ögrencisi.