CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Toplam 55 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Like Tree76Likes

Konu: Satilik bolumu hemen hemen tum kurallar kalkti

Konulanmış Görüntüleme

  1. #27
    bohemiantirad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Moderatör

    Status
    Offline
    İsim
    Onur Şahin
    Makina:
    Canon EOS 5D Mark II, Olympus OM-D E-M5
    Üyelik tarihi
    28.November.2011
    Nereden
    Antalya
    Yaş
    46
    Mesajlar
    1,897

    Standart

    "Fotoğrafa dair yöneticiler bir şey bilmiyor" diyen mi oldu? Tekrar oku istersen. Yöneticilerin görevlerinden bahsettim Leventcim..

    Çünkü "ilgi eksikliği" kabul edebileceğimiz bir şey değil. Görevimiz belli. Kimsenin kimseyi kırmadan, duyurularını, mesajlarını, etkinliklerini, organizasyonlarını gerçekleştireceği platformu ayakta tutuyoruz hep birlikte.

    Ne Tahir'in ne de başka birinin birilerine bir şeyler öğretmek gibi bir taahhüdü olmadığı gibi tek tahhüdümüz CanonTürk'ün sizler için daima var olması, içeriğinin korunması ve zenginleşmesi.

    Yöneticilerin ortak paydası fotoğrafsever bu konuda zaman ayıran gönüllüler olmalarıdır hep söylendiği gibi. Hatırlatmakta fayda var ki host - donanım - hukuki sorumluluklar vs. hususlarında - içerik denetimi - etkinlikler - üyelerin birbirine ve içeriğe ilişkin mesajlarının denetimi, duyuruların/başlıkların düzenlenmesi - kuralların uygulanması mevzularında yönlendirme vs. bir takım görevleri var yöneticilerin.

    Site işleyişi ve içerikle ilgili, kurallarla ilgili başvuranlara geri dönüş yapma prensibimiz ve gayretimiz var kural olarak. "Öğretmek", "fotoğraf eleştirmek", "fotoğraf sanatına ya da tekniğine dair soruları yanıtlamak" gibi bir görevimiz yok.

    Örneğin kendi işinde hayatını idame ettirmek için son derece yoğun çalışan, ciddi sorumlulukları olan, yeni evlenen Tahir'in "geçmişte yaptıkları değil bugün yaptıklarını" da sorgulama hakkımız olmasa gerek. Zira bu adminimize de "beklentiye dair" ne biz ne kimse bir şey ödemiyor ki "neden" diye sorulabilsin...

    Fakat sorularınızı, beklentilerinizi özel mesajla ilettiğiniz vakit Tahir dahil herkesin yanıtlamaya gayret edeceğini düşünüyorum şahsen.

    Selamlar.










    Konu bohemiantirad tarafından (02.August.2013 Saat 11:47 ) değiştirilmiştir.
    "Öğrenmek Benim Mutluluğumdur.." (Orhan Hançerlioğlu)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •