Hehe gerçi dün ben de bi hata yapıp chat box dan ilan yazmıstım ama Tuna abi ayarı vermiş ) haklıydı ama. destekliyorum tuna abiyi. cunku orada yazılmaması gerekliydi. Bazı şeylerin önünü almak adına sert ve sıkı olmak gerekiyor. Bizim milletimiz duygusal millet hemen üstüne alınıyor. Yurtdısında kaldığım sürece olaylara bakış açımda değişti çok. Bizim toplum olarak bişeyleri tekrar gözden gecirmemiz gerekiyor.

Çuvaldızı kendine iğneyi başkasına batır demişler ben bi başlayayım. Örnek de yine ben olayım. Mesela tuna abi dün bana yazmış açık açık chatboxda ilan yazınca. Ama o noktada hatalıydım ve mesajı chatbox dan silme gibi bi şansım yoktu. Eleştirdiği ve kızdığı ben değildim. Benim bir eylemimdi.. Ve hatalıydım.

Öte yandan benzer durumlarda Tuna abi'nin pozisyonunda oldugum anlar aklıma geldi. İnsanların bir eylemini eleştirdiğinde hemen kötü oluyorsun. Sanki toptan onun tüm şahsını eleştirmişcesine yargılanıyorsun o kişi tarafından. Arkadaşlıktan bile siliniyorsun... Yaşadım böyle şeyleri.. Acıtıyor..

Onur abi sen şimdi belki de "lafım sana değildi" diyeceksin. Evet biliyorum ben değildim ve bu yazıyı yazmamdaki amaç bir misal verip eleştirilebilmeyi de kabullenmenin yolunu anlatmak... Yönetimin bu kararı doğru olmakla birlikte içten içe tepki de doğurmuştur birilerinde. İşte o tepkiye gerek yok.. Anlatmak istediğim biraz da bu. Bunu anlatırken de kendimden örnek veriyorum. Sevgiler saygılar