Alıntı bohemiantirad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar. Oymapınar ve civarında bir kaç saatte çok hoş şeyler çekilebilir. Manavgat kent merkezi konusunda haklı olabilirsiniz. Ama Eski Hisar, küçük şelale, Sorgun Boğazı, Manavgat Şelalesi, Naras Köprüsü, Akçay su kemerleri gibi çapı 12 km. bir dairede inanılmaz fotoğraflar alınabilecek yerler var. Bir Manavgatlı olarak "numara"dan kasdınızı anlayamadığımı belirtmeliyim

Zira turizm kataloglarında "Side" diye geçse de Titreyengöl de Manavgat'a tabidir. Günler uzadı. Sabah kahvaltı vakti ırmak kıyısında şelale civarında bulunulur, oradan Şıhlar-Oymapınar istikametine gidilirse dönüşte de Küçükşelale ve boğaz yapılırsa; 4 gibi Side'de olunsa bile gün batımına dek Sİde'den iyi fotoğraflar alınır. Zira aydınlık, bulutsuz ve ışığı sert havada Side antik kentinde çok zaman öldürülecek bir durum olmaz maalesef hava olarak kısmetli değilsek..

Side limanından, Apollon tapınağından ise bilhassa gün batımı sıralarında her halükarda iyi iş çıkar. Selamlar.
Senin de dediğin gibi, kent merkezini kast ettim. her şeye rağmen bu program da (kahvaltıda ırmak kıyısında şelale civarında bulunulur, oradan Şıhlar-Oymapınar istikametine gidilirse dönüşte de Küçükşelale ve boğaz yapılırsa; 4 gibi Side'de..) koşuşturmalı geçeceğe benzer. olmadı, Side pas geçilir bir sonraki gezide telafi edilir.
Bir de bu aralar Köprülü Kanyon yolunun son 10 km sinde doğa muhteşem olur. Portakal çiçeği zamanı...