Bu pazar bir etkinliğimiz yok mu Ankara ekibi?![]()
Bu pazar bir etkinliğimiz yok mu Ankara ekibi?![]()
Canon EOS 600D | Sigma 10-20 mm F/4-5.6 EX DC HSM | Canon EF 50mm f/1.8 II | Canon EF-S 18-55mm IS II | YN-560 II |Lowepro CompuDaypack
Bu pazar Ankara içerisinde bi etkinlik yapıyoruz. Yalnız fotoğraf ağırlıklı değil, ekipman deneme, mangal ve muhabbet ağırlıklı olacak. Detaylı bi konu açacağım birazdan.
Mangal başı portre. En sevdiğim![]()
Daha önce ilanlarını gördüğüm villaları bulabilsem bi daha da süper olacak da.
gelebilme ihtimalim var.![]()
ankara uyuyomusunuz?ses seda yok kimsede...
Yok valla, uyanığız da bu gece alacağım alkol miktarından sonra yarın akşama kadar uyumayı planlamaktayım![]()
Arkadaşlar üyelerden Ankarada yaşayan varmı hiş ses çıkmaz oldu...![]()
İ.E.S. 7D Mark II. Sigma 150-600 S
var, burdayız... bir rastlatıp sizinle tanışacağım . ama haftasonları hem aile hem başka hobiler olup, sizin foto turlarıda şehirdışına seyahatli olunca henüz tanışamadık.
EOS60D, EFS 15-85mm, EFS 55-250mm, EF 50mm 1.8, 430EXII
Ankara ekibinden arkadaşlar sabah ankara dışına yolculuğum var nasip olursa cuma akşamı ankaradayım bir buluşma en azından sohbet muhabbet ve tanışma gibi yada başka bir organizasyon hadi uyanalım artık..![]()
İ.E.S. 7D Mark II. Sigma 150-600 S
Arkadaşlar 27 Mayıs gezisi için düşünceleriniz nedir? Gidip gitmeme konusunda?![]()
Fotoğraf - Fotoğraf - Fotoğraf
ben isterdim ama gidemem![]()
EOS60D, EFS 15-85mm, EFS 55-250mm, EF 50mm 1.8, 430EXII
Erçin merhaba,
Bu haftasonu için (Cumartesi) birşeyler düşünüyoruz.Senin durumun hepimizin malumu.Çok geçmiş olsun.Ertan Abi şehirdışındayım demişti.Ömerle dün konuştum.Pazar bişeyler yapalım dedi ama anneler günü olduğundan katılım az olabilir diye cumartesi akşam bir buluşma ayarlayalım dedik.Uygun olan arkadaşların katılımını bekliyoruz.Akşam biryerlerde oturup hem muhabbet edeceğiz sanırım hemde yeni katılanlar (benim gibi) tanışma fırsatı bulmuş olacak.![]()
Fotoğraf - Fotoğraf - Fotoğraf
Teşekkürler abi, o malum durum fenalarda. Babaanne ameliyatı bitti, anneanne başladı. Sürekli İstanbul'a gitmek zorunda kalıyorum o yüzden. Okul da yeni açıldı bu hafta, iyice iptal oldum ben. Cumartesi akşamı bana uyar bi sıkıntı görünmüyor şimdilik. Pazar günü gelemem ama yüksek ihtimalle.