Arkadaşlar;

Şuanda 91 kayıda ulaştık. Yoğun ilgiliniz için teşekkür ediyorum. İlginin yoğun olması sayesinde etkinliklerimizin devamının geleceğini de belirtmek isterim. İlginiz ne kadar yoğun olursa o kadar güzel etkinlikleri sizlere getirmeye çalışacağım.

Konuyla ilgili olarak 2 adet çözüm önerimiz mevcut;

1) Otelle görüşüp daha büyük bir salona geçmeyi talep edeceğiz. Tabii bunun dışında birde Canon Türkiye'nin Sosyal Medya hesaplarından katılacak arkadaşlarımız olacak. Henüz oradan duyuru yapmadık. O yüzden kontenjanı 25-25 olarak bölmüştük. Bu kadar talep geleceğini inanın düşünmüyordum.

2) Diğer yöntem ise, Etkinliğimizin konuşmacılarının sınıflarını ayırayacağız. Bu da şöyle olacak, yazmış olduğunuz telefon numaralarından tur yetkilisi arkadaşımız arayacak ve hangi derse katılmak istediğinizi soracaklar, Yemek Fotoğrafçılığı mı, Video Çekim Teknikleri mi yoksa Manzara Fotoğrafçılığı mı hangisini istiyorsanız ona kayıt yaptıracaksınız.

Dediğim gibi 1 kerelik bir etkinlik değil, süreklliği olacak bir etkinlik sürecine giriyoruz. Bu etkinliğin pilot bölgesi olarak Ankara'yı belirledim. İllaki ilk eğitim için ufak tefek sıkıntılar olursa affola..

Mert