Arkadaşlar bildiğiniz üzere bu haftasonu Bursa / Gölyazı da Bursa ekibinin buluşması var. Biz de Ankara ekibi olarak bu buluşmaya katılacağız. Ancak katılmak isteyenler için bir liste oluşturmam gerekiyor ki ona göre kaç araba gidilecek, nasıl gidilecek gibi bi organizasyon hazırlayalım.

Buluşmaya gelmek istiyorum diyenlere karar vermeden önce şunları belirtmekte fayda var diye düşünüyorum, minimum 1000 shutterına kıyamayacak olan lütfen gelmesin Ankara - Bursa arası normalinde 3 - 3 buçuk saat sürüyor. Buluşma da sabah 10da. Ancak rahat durmayan bi ekip olduğumuz, yolda orada burada fotoğraf çekmek için duracağımızı bildiğimizden ve kahvaltı işini de yolda halledelim dediğimizden Sabaha karşı 3-4 gibi yola çıkacağız, uyanamam diyenlere şimdiden duyuralım Ayrıca gece dönüşümüz de oldukça geç olabilir, hazır gece dönüşü diye yıldız pozlaması yapasımız tutabilir, bunu da göz önüne alın lütfen.

Geçtiğimiz hafta içerisinde konuştuğum, geleceği kesin olan arkadaşları ben yazıyorum. Bunun dışında katılmak isteyenler gerek forumdan gerekse cep telefonumdan ya da Facebooktan ulaşabilir bana.

Katılacaklar listesi :
1) Erçin Çeliktenli
2) Ömer Alp Evirgen
3) Barkın Akgül
4) Berkan Başoğlu