Abiler tekrar slmlar...
bugun m42 convertor elime ulasti.10 dakika once makineme taktım ve heliosla bir iki deneme yaptım.bakın 2. fotoğrafta direk harika olduğunun farkina vardim.amaa
sorun şu ki cipli olmasina rağmen af varmış gibi makine ötmediyani lensten doğru focus'u yaptım.ve çekim yaptım ancak af sesi çıkmıyor.ve 550d uzerindeki sagda "AF" tusuna bastim orada sunu yazıyor."set focus mode switch of the lens to "af" " şeklinde bir yazı var... nedir ulan bu bozuk şeyi mi gönderdi bize?
acil yardım istiyorum ?
teşekkürler.


1Likes
 LinkBack URL
 About LinkBacks
 yani lensten doğru focus'u yaptım.ve çekim yaptım ancak af sesi çıkmıyor.ve 550d uzerindeki sagda "AF" tusuna bastim orada sunu yazıyor."set focus mode switch of the lens to "af"   " şeklinde bir yazı var... nedir ulan bu bozuk şeyi mi gönderdi bize?



 
  Alıntı ile Cevapla


 


 çok teşekkür ederim.:
 