Alıntı ilhankara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Hasan Bey diyorsunuz ki mantık hatası yok. Peki sizce ya da bu reklamın senaristince çok mu mantıklı en kötü ihtimalde 2010 model olan bir arabanın bagaj kapağının kapandıktan sonra kendini atması. Hadi reklamınız içinde mantıklı (!) da bari koca Amerikan devi Chevrole'ye (her ne kadar artık Kore olsa da) ayıp etmiş olunmuyor mu? Hadi bunu yedik Yepyeni arabanın bagaj kilit mekanizması doğru düzgün çalışmıyor. İstisnai bir durum olur bu ama Cruze'nin gözümüzdeki itibasını(!) düşürmekten başka bir işe yaramaz bu.
Vallahi Cruze'ın bagajında stepne bölmesi yoksa bu durum o arabanın eksiğidir. Hem şundan süpheniz olmasın böyle bir durum ancak piyasadaki arabaların 'luk gibi bir kesimine karşılık gelecektir. Nerden biliyorum? El cavap öğrencilik zamanımda bir yıl kadar bir gaz dönüşüm şirketinde çalıştım. Buradaki yıllık dönüşüm rakamı 2400 civarındaydı. Açık yüreklilikle söylüyorum ki bir tane arabanın lastik bölmesine engel olacak şekilde lpg montajı yapılmadı. Sözün özü işi bilen adamların elinde sorun çıkmıyor. Şunu düşünüyor olabilirsiniz Simit depo denilen ve lastik yerine konan depolar... Bunu yalnızca hb arabalarda tercih ederler. En azından en doğrusu budur. Lastik bölmesi de lpg tankı ile dolduğu için lastiği koyamazsınız. Burada reklamını yaptığınız ürün devreye girebilir. Ancak cüzzi ücretlere alınabilen ve hacim olarak 50ml gibi bir yer turan köpükler varken niye alayım bu lastiği? Hatta çalıştığım yerde simit depo takılan her araca bu köpüklerden verirdik. Aldığımız geri dönüşler ve fikirler de gayet olumlu idi. Ayrıca Vw bazı araçlarının üzerinde bu köpük klitlerinden veriyorlar. 2 gün önce incelediğim 2012 poloda stepne yoktu.Fabrika çıkışı araca köpük koymuşlar. Stepne vermiyorlar. Müşteri düşünmez mi üreticisi koymamış stepne ki ben niye alayım bu ürünü de bagajımın hacmini küçülteyim. Ama çok mantıksız değil mi?
Sayın İlhan kara...
Ben yönetmenim dışardan bakan biri olarak reklamda şunu görüyorum: Bagaj o kadar dolu ki kapanmıyor ve arabada stepne yeri yok adam sorununu stepne ile çözüyor. Müşteri stepneyi niye alır almaz bişey diyemem. Ama şunu biliyorum ki stepnesiz yola çıkmak yasak. Eğer Cruz gibi araçlarda stepne yeri yoksa tüketiciye mini stepne mantıklı geliyor. En azından öyle ki satışları oldukça iyi...

BU ARADA 5D MARK II İLE TEST ÇEKİMİ YAPANLAR YENİ BİŞEYLER DENEYENLER PAYLAŞSIN. BEN BURDA 5D MARK II İLE NASIL DAHA İYİ SONUÇ ALABİLİRİM ONU KONUŞMAK İSTİYORUM. BİLGİSİ TECRÜBESİ OLAN ARKADAŞLAR PAYLAŞIN LÜTFEN.