Selamlar ve oncelikle tum katilan dostlara tesekkurler. Uzun zamandir pek yapilmayan bir seyi yaparak\ niye sectigimi ve eledigimi yazarak seceyim fotografi.

@ihsas78 Mimari detayi gosteren guzel bir kare. Kilise/Cami nin Bazilikal yapisini cok guzel ortaya koyuyor. Ancak netlik sebebi ile ikinci sirada yer aldi benim acimdan.
@HakanGil Renkleri oldukca etkileyici ama bu sefer bu olumsuz etki etmis fotografa kullanilan filtre mimarinin (yanlis hatirlamiyorsam kuleler beyazdir) ozelligini bozmus. Dolayisi ile bahsettigmiz mimari detayi bize gostermiyor.
@dmrhuso Fotograf ilk bakista etkileyici gelsede (Ozellikle geometrik ogeler olarak) ana objenin kadajin saginda koseye sikismasi ve sol araftan tam oalrak ne oldugu secilemediginden ve coka z kadraja girdiginden konuya katki saglamayan objeler bulunmasi sikinti yaratiyor. Ya soldaki objeler biraz daha girip bekli tarihin kusatilmislik hissini daha cok verebilir yada tamamen disarida birakip obje daha cok on plana cikabilir diye dusunuyorum
@muzzy_tr Fotografiniz tam konunun karsiligi. Mimari bir yapinin bir bolumunu detay olarak gosteriyor. Bunuda gayet basarili bir sekilde yapiyor. Elinize saglik

Dolayisi ile muzzy_tr Sira sizdedir. Tekrar katilan tum dostlara tesekkurler