Sevgili Kaan, hazır seçilmişleri var. Profesyonel arkadaşların katılımlarını istemek biraz insafsızlık olur ama bu yarışmanın amatör konu birincileri, sergi gerekçesini de oluşturmuş oluyor. Hem de devamı gelebilecek bir organizasyon için motivasyon olur. Açıkçası ben çoğu kez katılım olsun diye fotoğraf gönderiyorum. Çıta yükselmiş olur.

Sergi alanı konusunda kurumsal destek zor, belki eş dost ile sağlanabilir. Kaldı ki, ticari isimli (Canon)bir topluluk engelleri kolay aşamayabilir. En önemli sponsorün Canon Türkiye olması beklenir. Onlar da eminim yıllık plan bütçe diyeceklerdir, ürkütülen kurbağaya değer mi ona bakacaklardır.

Stüdyosu, grafik ya da mimari ofisi olan arkadaşlar, spor kulüpleri, fitness merkezleri mekan konusunda belki daha istekli-yardımcı olabilirler. Ya da küçük belediyelere başvurmakta fayda olabilir.