Alıntı bohemiantirad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
En beğendiğim fotoğraf dinamik aralığı ve kompozisyonu muhteşem Güner Gülyeşil'in düşük enstantane fotoğrafı oldu. (Kırmızı ayarı biraz gözü zorlasa ve daha şık düzenlenebilecekse de) Fakat bu fotoğrafı seçmedim. Çünkü bence bu çok hoş bir manzara fotoğrafı ve iki minik kano silüeti spor temasını vurgulamaya yeterli değil.

Selman'ın nihayet görebildiğimiz gülümseyen kürekçileri görüntülediği fotoğrafını seçiyorum. Sıra sende Selman.

(Afşin Çelik'in biraz fazlaca pozlanmış fotoğrafı da çok hoşuma gitti ama o da bence temayı tam yansıtmadı. Tolga Yaman'ın "panning" tekniğiyle değil de sanırım PS'de panmış gibi işlediği fotoğraf aslında gayet güzel ama biraz daha incelikli, detaycı ve az hatayla işlenebilirdi. Renkleri, kompozisyonu ve ışığı gayet iyi olan Gökhan'ın raftingcilerinde de Tilt - Shift efekti bence çok suni durmuş ve en azından bu haliyle fotoğrafı bozmuş)

Not: Yorumlar tümüyle şahsi zevkimin/zevksizliğimin ürünü olup doğruluklarında ısrarım yahut paradigma değerleri yoktur. Şahsi tercihlerim ve izlenimlerim doğrultusunda bu güzel fotoğraflar hakkında fikirlerimi söylemek istedim.
Onur bey yorum için teşekkür ederim fakat o fotoğrafta herhangi bir işlem yok Panning'i kendim yaptım biraz aceleci ve acemice oldu farkındayım kadrajı da tam oturtamamışım zaten bisikletin tekerleri yarım mesela fakat Ps'de yapmadım. cumhurbaşkanlığı bisiklet turu marmaris etabından..