Merhaba...

Forumumuzda bir kenara atılmış olan photoshop derslerini biraz olsun canlandırmak,bilgi paylaşımında bulunmak,bu konuda eksiklerimizi daha iyi görmek,daha iyisini öğrenmek amacı ile açmış olduğum bir başlıktır.

Bu başlık altında kendi hazırlamış olduğunuz, fotoğraf düzenleme videolarını paylaşabilirsiniz.

KURALLAR

Kural 1 : Yüklenecek video'da kesinlikle x20 gibi bir rakam ile hızlandırılmış ne olduğu anlaşılmayan videolar yüklemeyelim ! Makul ölçüde hızlandırılmış video yüklenebilir.
Kural 2 : Amacımız bilmediklerimizi öğrenmek,eksiklerimizi gidermek bu yüzden katmanları önceden açılmış,çalışması yapılmış,videoda sadece aktif pasif hale getirilen bu tarz videoları lütfen yüklemeyin. GÖSTERMEK DEĞİL,ÖĞRENMEK İÇİN LÜTFEN BU KURALA UYALIM.
Kural 3 : Fotoğraf düzenleme programları arasında en sık kullanılan Adobe Photoshop programı dışında yapılmış çalışmalar için programın linkini lütfen paylaşalım.
Kural 4 : Bir sonuca birden çok yoldan ulaşmak mümkündür, bu yüzden yükleyeceğiniz video daha önce çalışılmış fakat farklı bir teknik ile yapılmış ise de lütfen yükleyin.
Kural 5 : Yükleyeceğiniz videonun kısa ya da uzun olması mühim değil önemli olan işlevselliği ve izleyenlere ne verdiğidir. Bu yüzden çekinmeyelim bildikleriniz bir çok kişinin bilmediği bilgilerden oluşabilir.

Video yüklemek,yapmak biraz zahmetli bir iş. Bu konuda özellikle yol gösterebilecek abilerimizin duyarlı olmasını ve gönüllülük esası çerçevesinde bizlere yol göstermesini istiyorum.

Video çekmek için kullanılan belli başlı programların linklerini paylaşıyorum. Program olarak yükleyebilir ya da web sitesi üzerinden kayıt edebilirsiniz
Screenr | Instant screencasts: Just click recordCamtasia Studio İndir - Ekran Videosu Çekme Programı - Tamindir
Software for screen recording and video editing
Jing, screenshot and screencast software from TechSmith